Letterkracht

Letterkracht communicatie

Online communicatie met een psychologische blik.

Het onderwijs is mijn passie. Iedere dag zie ik studenten die zich steeds meer thuis voelen in het communicatievak. En dat is écht fantastisch.

Maar ik deel niet alleen m’n kennis met studenten. Ik help ook zzp’ers en het mkb verder met hun (online) communicatie. Dat doe ik met Letterkracht.

Letterkracht voor zzp en mkb

Ooit had ik zelf een start-up, en dat was ontzettend gaaf. Maar ik merkte dat zaken als social media, nieuwsbrieven en blogs erbij inschoten. Er was simpelweg niet genoeg tijd voor. Toen ik me meer en meer in communicatie ging verdiepen, merkte ik dat ik het ontzettend leuk vond om te doen. Ik schreef met veel plezier (en positieve reacties) nieuwsbrieven, blogs en content voor social media.

De noodzaak van online content zoals socialmediaberichten, nieuwsbrieven of blogs wordt vaak onderschat. Logisch ook, je hebt als zzp’er al genoeg aan je hoofd. Maar het is deze content die potentiële klanten naar je online kanalen trekt. Met die noodzaak in gedachten ben ik later begonnen met Letterkracht: betaalbaar maatwerk in online communicatie, speciaal voor de zzp’er en het mkb.